Reserveren CBR individueel theorie examen

Direct reserveren
Veilige https verbinding
Veilig betalen met iDeal

Individueel begeleid examen

Let op! Het gaat hier om een individueel begeleid examen. Tijdens dit examen krijg je in totaal 45 minuten de tijd om het theorie-examen met begeleiding te maken. Tijdens dit examen wordt je kennis over de volgende onderwerpen getoetst: Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht.

Beschikbaarheid examens

Wil je weten wanneer we een individueel examen voor je in kunnen plannen?
Whatsapp ons dan direct op 06 46 96 02 20.

Kosten individueel examen

De kosten van een individueel examen bedragen 104,50, in tegenstelling tot de 44,95 voor vrij beschikbare en 'normale' examens die op onze website vermeld staan.

Voordelen individueel begeleid examen

Het individueel begeleid examen duurt ongeveer 45 minuten en is ideaal als je meer tijd /of begeleiding nodig hebt dan bij een standard theorie examen, bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos. Of als je examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands of Engels.

Wil je examen doen in een andere taal dan het Nederlands? Dan moet je een officiële tolk regelen. Dit kan via TolkenNet. Doe dit minstens 2 weken voor de examendatum.

Bestellen

Vul al je gegevens in en betaal met iDeal om het examen te reserveren, nadat je de bevestiging van ons of je rijschool hebt ontvangen dat we een examen voor jou gevonden hebben.

Gegevens examen:

Soort examen:

Examencentrum:

Examen Datum:

Examen Tijdstip:

Jouw gegevens

We hebben je BSN (Burger Service Nummer) nodig om het examen op jouw naam te zetten.Dit nummer staat op je identiteitskaart en bestaat uit 9 cijfers.

Geboortedatum:


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Verkeersschool Reserveer Theorie.

Betalen met iDeal